Veelgestelde vragen

Algemeen

Onder de kop 'klant worden' vindt u een contactformulier. Vul uw gegevens hier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Dit is helaas niet mogelijk. Wij leveren alleen bestellingen aan bedrijven en organisaties die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

De vacatures kan u vinden onder het kopje ‘Vacatures’ op de homepage.

Assortiment

Schiava biedt u een compleet Italiaans assortiment aan van meer dan 2000 producten uit alle streken van Italië, zowel food als non-food gerelateerd. Wij bieden u de bekende A-merken maar ook de exclusievere- en de budgetmerken zijn vertegenwoordigd. Naast Italiaanse producten en bieden wij ook complete pakketten aan in samenwerking met onze leveranciers.

Onder de kop 'Webshop' kunt u onze producten en merken vinden. Daarnaast kunt u ook bij 'Aanbiedingen' kijken voor recente productoverzichten en folders.

Bezorging

Ja. Bezorgen is wel afhankelijk van bepaalde voorwaarden zoals een minimale ordergrootte. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Wij leveren aan horeca in Noord en Oost Nederland en groothandels door heel Nederland.

Wij hebben het gehele logistieke traject in eigen beheer. Alle vrachtwagens zijn volledig geconditioneerd waardoor wij uw gehele bestelling in één keer bij u op locatie kunnen leveren. Voor sommige uitzonderingen zal de levering worden uitbesteed aan een externe leverancier.

Betaling en retouren

Communicatie

Op deze pagina staan al onze contactgegevens.

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend voor afhaal.

U kunt uw goederen telefonisch doorgeven op 050-5491590 tijdens de openingstijden en via mail en de webshop tot 21.30 uur ’s avonds voor levering de volgende dag.

Wilt u via de webshop bestellen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 050-5491590 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U zal dan van ons een inlog ontvangen voor de webshop.

U kunt met uw vragen over onze wijnen terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 050-5491590.

U kunt met uw vragen over onze bieren terecht bij onze bierspecialist Marcel van der Valk; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-51446494.

Overige vragen

Wij zijn HACCP gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Ja. Graag krijgen wij de bestelling dan een dag van te voren van u door.

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons assortiment en de Italiaanse keuken!

Abonneer op nieuwsbrief