Over ons

Welkom bij Schiava, Horecagroothandel in Italiaanse producten. Schiava is een onderdeel van de Brouwer Groothandelsgroep. Wij zien u als partner en bedienen u persoonlijk met een op maat gemaakte service. Door middel van kookworkshops, trainingen, en proeverijen proberen wij u de Italiaanse keuken en onze mooie producten te laten beleven.

Uitgebreid assortiment

Schiava biedt u een compleet Italiaans assortiment aan van meer dan 2000 producten uit alle streken van Italië, zowel food als non-food gerelateerd. Wij bieden u de bekende A-merken maar ook de exclusievere-  en de budgetmerken zijn vertegenwoordigd. Naast Italiaanse producten en bieden wij ook complete pakketten aan in samenwerking met onze leveranciers.

Totaalconcept

Een goed drankconcept en een doordachte menukaart zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid. Wij helpen u graag met het samenstellen hier van en de producten te beleven door middel van trainingen, proeverijen of kookworkshops in ons nieuwe Experience Center. Op deze manier ontzorgen wij u als ondernemer en kunt u een onderscheidend menu bieden.
Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons assortiment en de Italiaanse keuken!

Abonneer op nieuwsbrief